Immo

te Huur in

Te Huur - te
Immo
Vraagprijs Prijs op aanvraag
ImmoVast ID
Laatste Update: 01/01/1970

Een stedenbouwkundige vergunning is een vergunning die door de gemeente wordt verstrekt om bouwwerkzaamheden op een terrein uit te voeren. De attesten kunnen bestaan uit een vergunning, verkavelingsvergunning, dagvaarding voor inbreuk, het verkooprecht en de bestemming. Indien u op zoek bent naar een hypothecaire lening ga dan naar de financiëel.

Stedenbouw :

Stedenbouwkundige Vergunning

Informatie ter beschikking bij de Makelaar

Verkavelingsvergunning

Informatie ter beschikking bij de Makelaar

Voorkooprecht RUP

Informatie ter beschikking bij de Makelaar

Dagvaarding voor Inbreuk

Informatie ter beschikking bij de Makelaar

Meest recente stedenbouwkundige bestemming:

Informatie ter beschikking bij de Makelaar

Een Energieprestatiecertificaat zorgt er voor dat de consument in een enkele oogopslag informatie krijgt over het energieverbruik van een woning. Bij de aankoop van een woning is het belangrijk om te letten op het energieverbruik, aangezien deze kosten van huis tot huis sterk kunnen verschillen.

Keuringen

EPC Waarde / Informatie

EPC Informatie en waarde ter beschikking op de website van de vastgoedmakelaar of bekijk de omschrijving / kenmerken van deze woning.

Een hypotheek is een geldlening waarbij een registergoed, bijvoorbeeld onroerend goed, als onderpand dient. De lening heet een hypothecaire lening , hypothecair krediet of een lening met hypothecaire zekerheid, maar in het gewone spraakgebruik vaak ook hypotheek genoemd. Simulatie van een hypotheeklening. Voer het geleend bedrag in, de interestvoet, de duur in jaren. De maandelijkse aflossingen zijn contstant van begin tot einde van de lening. Enkel de verhouding terugbetaald kapitaal en interesten variëert.

Maandelijkse Huur
Maandelijkse Huur Verzekering
Jaarlijkse Verwachte Huur Inflatie
%
Koopprijs van de woning
Eigen Vermogen
Terugbetaling Lening
Jaar
Jaarlijkse Lening Interest
%
Andere bijkomende Leningkosten
Kosten Lening Verzekering
%
Gemiddelde Onderhoudskosten per maand
Jaarlijkse Woning Tax
Gemeentelijke en/of Provinciale belasting
%
Rente die u verwacht te verdienen op spaargeld
%
Meerwaarde van het huis elk jaar
%
Aantal jaren dat u zal wonen in deze woning
Jaar
Makelaar Commissie
%
Totaal kosten wanneer je huurt
Totaal kosten wanneer je koopt

Uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden. Het berust op veronderstellingen en door u verstrekte informatie met betrekking tot uw doelstellingen, verwachtingen en financiële situatie. Berekeningen worden geleverd door derden bronnen wie we geloven betrouwbaar te zijn, maar we kunnen niet instaan voor de juistheid van deze resultaten. Alle cijfers zijn hypothetisch en zijn geen nauwkeurige indicatoren van historische of huidige prestaties. De verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst. Deze rekenmachine houd geen rekening met individuele omstandigheden en mag niet worden ingeroepen op geen enkele manier als de enige bron van informatie. Neem contact op met financiële, fiscale, juridische adviseurs voor adviezen met betrekking tot uw persoonlijke omstandigheden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de gegeven berekeningen en financiële informatie.

Indien er een adres vermeld is door de adverteerder bij het onroerend goed dan zal u een automatische weergave krijgen waar het onroerend goed is gelegen op de kaart. Wanneer er geen straat of huisnummer beschikbaar is, dan zal de kaart zich automatisch aanpassen en het centrum van tonen.

Stuur hier uw vraag of opmerking over deze woning naar de makelaar.

Uw Gegevens

Naam
Telefoon
E-mail

Uw persoonlijke informatie is beveiligd en zorgvuldig verwerkt.
Bij het versturen en gebruiken van de diensten op onze website, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden