LVG Vastgoed

 

LVG Vastgoed

LVG Vastgoed

Lazarijstraat 156/1

3500 Hasselt (Hasselt)

Limburg

BE-0464.413.432

  

Vastgoedmakelaar Deel profiel op Facebook

biv

Over LVG Vastgoed

LVG Vastgoed wijkt af van het klassieke makelaarskantoor met uitstalraam: "Want het kopen van vastgoed is een zeer persoonlijk en geen alledaags gebeuren". Het kantoor biedt raad op maat en bemiddeling bij verkoop en verhuring, advies bij nieuwbouwprojecten en verkavelingen van gronden en schattingen van onroerende goederen.

LVG Vastgoed is sterk persoonlijk gericht.Als u deze ingrijpende gebeurtenis goed, soepel en correct wil laten verlopen doet u er goed aan om met Luc Vangronsveld te gaan praten. U zal tot de ontdekking komen dat bij ons kwaliteit hoog in het vaandel staat en dat we officieel erkende deskundigheid in huis hebben.

Wij komen graag bij de mensen thuis. Wij beschikken over een kantoor op een toplocatie, maar veel mensen praten over een belangrijke zaak zoals het verkopen van hun vastgoed liever thuis aan de vertrouwde tafel... Geen enkel probleem. U kan vrijblijvend een afspraak maken bij ons op kantoor of wij komen bij u langs.

Wij doen een gratis waardebepaling. De verkoop van uw woning begint met een juiste waardebepaling.

Geen verkoop, geen enkele kost. U betaalt ons enkel en alleen bij effectieve verkoop van uw onroerend goed.

U krijgt van ons een kwaliteitsgarantie. Indien u zou vaststellen dat wij onze contractuele verplichtingen niet nakomen, kan u de overeenkomst kosteloos beŽindigen.

Wij zijn permanent aanwezig op het internet op de grootste en bekendste websites.

Wekelijks kan u ons terugvinden in diverse kranten en tijdschriften.

Elke koper en verkoper krijgt van ons gratis een verhuiswagen ter beschikking.

Medewerkers van LVG Vastgoed