Immo De Leyn

Immo De Leyn
Dorpsstraat 113
8340 Sijsele
West-Vlaanderen

Over Immo De Leyn

Leynimmo is een zusterbedrijf van De Leyn Gebroeders, de gekende bouwfirma die in de jaren 60 tot jaren 90 honderden villa's en fermettes bouwde in de streek volgens een verbeterd sleutel-op-de-deur principe. Toen de vraag van bouwheren om hun oorspronkelijke woning te verkopen meer en meer de stelregel werd heeft Joris De Leyn, zaakvoerder van De Leyn Gebroeders, zich gespecialiseerd in de verkoop van onroerend goed. Door zijn jarenlange ervaring in de bouwwereld is hij bijzonder goed op de hoogte van het onoerend goed in al zijn basiselementen.

In de jaren 80 werd Leynimmo nv boven de doopvont gehouden om de groeiende immobiliƫnactiviteiten in een apart bedrijf onder te brengen. In 2003 werden de hoofdactiviteiten ondergebracht op de huidige locatie te Sijsele-Damme.

Heden vormt Immo De Leyn met een dynamisch team een vastgoedkantoor dat meerdere diensten aanbiedt zoals verkoop en verhuur van onroerend goed. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor proffessionele schattingen (los van het immo-gebeuren) en voor advies inzake bouwpromotie en verkavelingen.